Premiat el Programa de ràdio de l’Espai Jove de Lloret

13/05/2024 | Fundació Infància i Família, Jornades i Congressos

El passat mes d’abril, l’Ajuntament de Lloret va lliurar un reconeixement al programa de ràdio “Joves en Primera Persona” que fem des de l’Espai Jove de la localitat amb la col·laboració d’altres serveis. 

 Aquest programa, especial de la Tarda Jove, Porta d’Accés i Salut Jove, és un projecte d’intervenció dissenyat per a joves amb edats compreses entre els 12 i els 24 anys, impulsat pel departament de Benestar i Família de l’Ajuntament de Lloret. 

 “Joves en Primera Persona” proporciona un espai on els nois i noies de la comunitat poden parlar dels temes que els preocupen i compartir les seves opinions, interessos i neguits. 

 Aquest reconeixement per part de l’Ajuntament de Lloret posa en valor el treball i la dedicació de les participants i facilitadores del programa, així com l’impacte positiu que té en la comunitat jove local. 

Podeu escoltar els episodis a Spotify cercant “Joves en Primera Persona” o al web de Nova Radio Lloret: https://www.novaradiolloret.org/joves-en-primera-persona-16-abril-2024/