Presentació del SOAF i de l’Espai de Salut Jove a les famílies de Lloret 

04/06/2024 | Fundació Infància i Família

Dijous 30 les famílies de Lloret van tenir l’oportunitat de conèixer més sobre l’Espai de Salut Jove i el SOAF (Servei d’Orientació i Acompanyament a les Famílies). 
 
Durant la presentació, les mateixes professionals del servei van explicar detalladament els recursos i suports disponibles de tots dos serveis. 
 
L’Espai de Salut Jove és un servei de consulta, orientació i assessorament en tots aquells temes que tinguin a veure amb el benestar propi. Ofereix fins a 15 sessions d’una hora de suport terapèutic a joves de 12 a 25 anys del municipi. També realitza accions psicoeducatives grupals en relació amb la salut emocional: tallers, el programa de ràdio, xerrades grupals… 
 
D’altra banda, el SOAF és un servei d’orientació i acompanyament integral a famílies que pretén la millora del benestar personal, familiar i social. És universal i gratuït. Està enfocat des d’una perspectiva preventiva, tot i que les seves competències també van encaminades a la intervenció terapèutica familiar. 
 
Aquesta presentació va suposar una oportunitat excel·lent per a moltes famílies de Lloret per descobrir aquests serveis de la mà de les professionals d’Infància i Família.