Atenció a Dones

Fundació Infància i família s’ha proposat misionalment col·laborar en la transformació social. Concretament treballa per enfortir el rol de la dona a la societat i en el seu entorn comunitari més proper.

Per reforçar aquest posicionament des del grup d’entitats on s’integra Infància i Família es treballa per impulsar accions que permetin la inserció, consolidació i promoció laboral de la dona, la millora de les seves competències i formació, el dret a l’habitatge, el suport psicològic i l’establiment de xarxes socials de suport.

En aquest procés Fundació Infància i Família aporta el coneixement i experiència de les professionals que hi treballen per executar programes de suport, informació, assessorament i orientació a la dona.

Específicament s’ofereix un servei especialitzat adreçat a la dona. Té caràcter universal i qualsevol dona hi pot accedir de manera gratuïta gràcies al suport de les administracions publiques. Aquest servei s’ofereix des de l’Espai d’Atenció Familiar a la ciutat de Girona, Tarragona, Tortosa i Amposta.

Gestió del Servei SIAD

És un servei d’informació, atenció, orientació i assessorament a dones psicològic i social. A part des del Consell Comarcal també s’ofereix suport jurídic. A més d’aquest assessorament, realitza treball comunitari de formació, prevenció i detecció de possibles situacions de violència de gènere.