Vine a l’estrena de ’24 SIETE’ un curtmetratge que ens acosta a la realitat de l’acolliment familiar especialitzat

27/04/2023 | Fundació Infància i Família, General

La Generalitat de Catalunya impulsa actualment una nova modalitat d’acolliment familiar: l’Acolliment Familiar Especialitzat d’especial preparació. El programa, que està finançat amb fons socials europeus i es desenvolupa alhora a 4 comunitats autònomes (País Basc, Navarra, Madrid i Catalunya), està liderat per FICE en col·laboració amb Agintzari i la Fundació Resilis. A Catalunya el desplega la Fundació Infància i Familia, una entitat amb gran expertesa en acolliments familiars.

En el marc d’aquest programa, es busquen a Catalunya 16 famílies en les que un dels seus membres disposi de titulació relacionada amb l’àmbit socioeducatiu o sociosanitari i amb experiència en l’atenció a la infància o l’adolescència.

Amb l’objectiu de fer difusió sobre aquesta nova modalitat d’acolliment familiar especialitzat, s’estrena a Barcelona el curtmetratge “24 SIETE”, dirigit per Santiago Requejo i protagonitzat per Manuela Velasco. El curt té una durada d’aproximadament 30’ i en acabar la projecció, els actors i actrius compartiran amb el públic la seva experiència gravant aquesta peça i com es van preparar coneixent famílies d’acollida especialitzades reals. 

L’estrena comptarà amb dues projeccions que es realitzaran aquests propers 2 i 3 de maig a Barcelona i les entrades són gratuïtes.

  • Dimarts 2 de maig a les 20:15h al Cinema Verdi Park (Torrijos, 49). Sala B.
  • Dimecres 3 de maig a les 10:00h al Cinema Verdi (Verdi, 32). Sala 4.

L’aforament per a aquesta estrena és limitat i es requereix d’inscripció prèvia per a assistir-hi.

Podeu fer la inscripció a través d’aquest enllaç: https://forms.gle/56AXSc7SAr1rasXB8

Visualitza el tràiler de ’24 siete’: clica aquí

Per més informació: https://www.redesafe.org/cat/