Presentació de les maquetes pel Temps de Flors inspirades en l’Acolliment Familiar

06/05/2024 | Fundació Infància i Família

En una tasca per fer de l’art una poderosa eina de consciència social, les estudiants de 1r de Batxillerat Artístic de l’Institut Santiago Sobrequés de Girona han creat unes maquetes de conjunts florals inspirades en l’acolliment familiar per presentar a l’Espai pel Temps de Flors 2024. 
 
Des de l’any 2009 que Infància i Família participem en el Temps de Flors, amb la idea d’utilitzar l’art com a mitjà per apropar diferents realitats socials i donar a conèixer l’acolliment familiar. Cada any busquen col·laboradors externs per dur a terme aquests projectes i, per tercer any consecutiu, treballem amb l’alumnat del Batxillerat Artístic de l’IES Santiago Sobrequés
 
El projecte es desenvolupa conjuntament entre IiF i l’institut. La feina s’inicia amb una sessió informativa, a càrrec de les professionals que treballen en Acolliment Familiar, que donen a conèixer el servei a les alumnes. Després són ells i elles les que, per equips, dissenyen un projecte floral que plasmi i simbolitzi el que és l’acolliment familiar. La setmana passada, el 20 i 21 de març, van tenir lloc les presentacions de les maquetes, on les estudiants van exposar els seus projectes davant del professorat i d’un equip d’acolliment.  

La maqueta seleccionada s’exposarà el pròxim 11 de maig al Claustre del Centre Cultural de la Mercè durant el Temps de Flors de Girona.